Τα παιδιά μας

αξίζουν ένα

καλύτερο αύριο! 

Πρόγραμμα 2019

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Πρόγραμμα 2019

Η σημερινή αλλά και η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας, έχουν αποτύχει. Έχουν ταυτιστεί με καταστροφικές στιγμές της Αττικής αλλά και απόλυτη διαχειριστική αποτυχία. Οι πολίτες της Αττικής δεν μπορούμε να δεχτούμε την παράταση της σημερινής παρακμής. Δεν συμβιβαζόμαστε με την υποβάθμιση της καθημερινότητάς μας. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παρελθόν.

"Δείτε εδώ το έντυπο της Νέας Αρχής για την Αττική"

Η απάντηση στα προβλήματα του σήμερα, δεν είναι οι λύσεις του χθες. Μετά από πολλά χαμένα χρόνια, ήρθε η ώρα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τις λύσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της Αττικής. Δεσμεύομαι να δουλέψω πάνω σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

1Αποτελεσματική πολιτική προστασία
Με έμφαση στην πρόληψη και το σχεδιασμό. Για να μη νιώσει ποτέ ξανά κανένας κάτοικος της Αττικής ανασφάλεια και να μην κινδυνέψει η ζωή και η περιουσία του. Να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες, όπως στη Μάνδρα και το Μάτι.
2Σύγχρονη διαχείριση απορριμμάτων
Το πρόβλημα μετά το 2020 θα γίνει εκρηκτικό. Η ευθύνη όσων το χειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια είναι τεράστια. Είναι καιρός η Αττική να αποκτήσει ένα σύγχρονο σχέδιο διαχείρισης, χωρίς κινδύνους για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους πολίτες.
3Προστασία και ανάδειξη των ελεύθερων χώρων πρασίνου και αναψυχής
Είναι αδιανόητο πνεύμονες όπως το Πεδίον του Άρεως να μη αποτελούν κόσμημα για την Αττική. Στόχος μας είναι η αξιοποίηση όλων των χώρων πρασίνου και η μετατροπή τους σε κυψέλες δημιουργικών δραστηριοτήτων για τους πολίτες.
4Έμφαση στην Ασφάλεια του πολίτη
Με στήριξη του έργου της Αστυνομίας και βελτίωση των υποδομών και του φωτισμού, ειδικά στις περιοχές υψηλής παραβατικότητας.
5Ανάδειξη και επένδυση στο καλό πρόσωπο της Αττικής
Με συνέργειες φορέων που θα την αναδείξουν διεθνώς σε δημοφιλή τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό, 12 μήνες το χρόνο. Με έμφαση στην τοπική ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
6Βελτίωση της καθημερινότητας
Με έργα υποδομής που θα αντιμετωπίζουν ισότιμα τις ανάγκες όλων των Δήμων. Με έμφαση στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών και παρεμβάσεων.