Γίνε εκλογικός αντιπρόσωπος!

Στην «πρώτη γραμμή»

για να αλλάξουμε την Αττική.

eklogikos antiproswpos

Φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις Περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου 2019. Λίγες βδομάδες μόλις πριν τη μεγάλη εκλογική μάχη, που θα καθορίσει το μέλλον της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.
Η σημερινή κατάσταση στην Περιφέρεια Αττικής δεν μας ταιριάζει. Οι Διοικήσεις των προηγούμενων ετών, ταυτίστηκαν με καταστροφικές στιγμές, αλλά και με την απόλυτη διαχειριστική ανικανότητα κρίσιμων ζητημάτων, που απειλούν τις ζωές, τις περιουσίες, την ποιότητα ζωής, την καθημερινότητά μας.
Οι πολίτες της Αττικής δεν μπορούμε να δεχτούμε την παράταση της σημερινής παρακμής. Δεν συμβιβαζόμαστε με την υποβάθμιση και την ανυπαρξία έργου. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παρελθόν.
Για να διασφαλίσουμε το μέλλον που μας αξίζει, η απάντηση στα προβλήματα του σήμερα, δεν είναι οι λύσεις και τα πρόσωπα του χθες.
Έφτασε η στιγμή για να γίνει μια «Νέα Αρχή για την Αττική». Με νέα πρόσωπα που διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία και ικανότητα να παράγουν έργο. Διαθέτουν σχέδιο και πρόγραμμα. Έχουν να παρουσιάσουν αποτελέσματα.

Στη νέα αρχή για την Αττική, όλοι έχουν θέση.
Όμως πρέπει να διασφαλίσουμε πως την ημέρα των εκλογών, κανένα εκλογικό τμήμα δεν θα μείνει χωρίς εκπροσώπηση του Συνδυασμού μας.
Γι’ αυτό σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μας.
Να γίνετε «τα μάτια και τα αυτιά» της παράταξης μας στα εκλογικά τμήματα, την ημέρα των εκλογών, συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.
Μπείτε την ημέρα των εκλογών στην «πρώτη γραμμή». Βάλτε τη δική σας, «προσωπική σφραγίδα», στη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Με εκτίμηση,
Γιώργος Πατούλης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Στοιχεία Εκλογικού Αντιπροσώπου

Παρέχω τη συγκατάθεσή μου ρητά και ανεπιφύλακτα, να χρησιμοποιηθούν και να επεξεργαστούν τα προσωπικά μου δεδομένα από την Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Αρχής για την Αττική, όποτε κριθεί αναγκαίο σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων – GDPR.